Bibliographic Information

給食経営管理論 : 給食の運営から給食経営管理への展開

石田裕美, 冨田教代編

(管理栄養士養成課程におけるモデルコアカリキュラム準拠, 第9巻)

医歯薬出版, 2013.1

Other Title

Public health nutrition

Kyushokukeieikanriron

Kanrieiyoshi yoseikatei-niokeru moderukoakarikyuramu junkyo kyushokukeieikanriron

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリロン : キュウショク ノ ウンエイ カラ キュウショク ケイエイ カンリ エノ テンカイ

Available at  / 117 libraries

Note

監修: 日本栄養改善学会

その他のタイトルは標題紙裏による

参考文献: p189-192

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 給食を理解する(給食経営管理の理論;給食システム;献立管理;材料管理;生産管理 ほか)
  • 2 給食経営管理を理解する(給食とマーケティング;給食運営の外部委託;栄養・食事管理;品質管理;人事管理 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB11368452
  • ISBN
    • 9784263709894
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xx, 199p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top