Bibliographic Information

調理実習教科書

(近代料理書集成 : 日本の食文化史 / 江原絢子編・解説, 第10巻)

クレス出版, 2013.1

Title Transcription

チョウリ ジッシュウ キョウカショ

Available at  / 85 libraries

Note

底本: 「基本と応用割烹教科書」 (元元堂書房, 大正14年刊), 「料理の栞」 (京成社出版部, 昭和16年刊)

Contents of Works

  • 基本と応用割烹教科書 / 寺島以登代著
  • 料理の栞 / 東京市国民学校芸能科家事研究会編

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 基本と応用割烹教科書—寺島以登代著/元元堂書房/大正14年(調理概説;庖丁法;基本料理の實習及應用;各種應用料理實習及其類例;前續き並に特種料理實習及類例;各種應用)
  • 料理の栞—東京市国民学校芸能科家事研究会編/京成社出版部/昭和16年

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB11505622
  • ISBN
    • 9784877337193
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    1冊
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top