Bibliographic Information

味噌・醤油入門

山本泰, 田中秀夫共著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2013.9

改訂5版

Other Title

味噌醤油入門

Title Transcription

ミソ ショウユ ニュウモン

Available at  / 54 libraries

Note

項目索引: pxiii-xxiv

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • みそ編(みその歴史;みその種類;みその製造法;みその成分と科学;みその品質表示;みその流通・消費)
  • しょうゆ編(しょうゆの歴史;しょうゆの種類;しょうゆの製造法;しょうゆの品質特性;しょうゆの日本農林規格;しょうゆの流通・消費;しょうゆと料理)

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Details

  • NCID
    BB13624065
  • ISBN
    • 9784889272352
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xxiv, 234p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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