Bibliographic Information

アミノ酸の科学と最新応用技術

門脇基二, 鳥居邦夫, 高橋迪雄監修

(CMCテクニカルライブラリー, 478 . 食品シリーズ||ショクヒン シリーズ)

シーエムシー出版, 2013.10

普及版

Other Title

Frontier of amino acid science and newly applications for better human life

Title Transcription

アミノサン ノ カガク ト サイシン オウヨウ ギジュツ

Available at  / 82 libraries

Note

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 基礎編(アミノ酸の科学;食とアミノ酸;アミノ酸の製造方法)
  • 第2編 応用編(ライフスタイルとアミノ酸;病態とアミノ酸;機能素材としてのアミノ酸)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB13858099
  • ISBN
    • 9784781307374
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 323p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top