基本がわかる!ハツ江の料理教室

Author(s)

Bibliographic Information

基本がわかる!ハツ江の料理教室

高木ハツ江著

(生活実用シリーズ, . NHK「きょうの料理ビギナーズ」ハンドブック||NHK キョウ ノ リョウリ ビギナーズ ハンドブック)

NHK出版, 2014.4

Other Title

NHKきょうの料理ビギナーズハンドブック

ハツ江の料理教室 : 基本がわかる!

Title Transcription

キホン ガ ワカル ハツエ ノ リョウリ キョウシツ

Available at  / 16 libraries

Note

監修: 小田真規子

『NHKきょうの料理ビギナーズ』2010~2012年度分のテキストをもとに再編集したもの

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB15974035
  • ISBN
    • 9784141991939
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    23cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top