Bibliographic Information

漬物の機能と科学

前田安彦, 宮尾茂雄編

(食物と健康の科学シリーズ)

朝倉書店, 2014.10

Title Transcription

ツケモノ ノ キノウ ト カガク

Available at  / 198 libraries

Note

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 漬物概論(漬物の歴史;漬物の基本的知識 ほか)
  • 2 漬物の健康科学(現代食生活における漬物の位置付け;野菜の機能性)
  • 3 漬物各論(野菜の風味主体の漬物、新漬・菜漬;調味料の風味主体の漬物、古漬 ほか)
  • 4 漬物工業における新製品開発(新製品開発の必要性;新製品開発の方向性の分類)
  • 5 漬物工業における微生物管理(漬物と微生物;発酵漬物 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB17014124
  • ISBN
    • 9784254435450
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 170p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top