漬物の機能と科学
Author(s)
Bibliographic Information
漬物の機能と科学
(食物と健康の科学シリーズ)
朝倉書店, 2014.10
- Title Transcription
-
ツケモノ ノ キノウ ト カガク
Available at / 198 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
628.8||Ma26110058756
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
628.8:Ma265011321576
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
498.5||Sho||027315310000544989
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 漬物概論(漬物の歴史;漬物の基本的知識 ほか)
- 2 漬物の健康科学(現代食生活における漬物の位置付け;野菜の機能性)
- 3 漬物各論(野菜の風味主体の漬物、新漬・菜漬;調味料の風味主体の漬物、古漬 ほか)
- 4 漬物工業における新製品開発(新製品開発の必要性;新製品開発の方向性の分類)
- 5 漬物工業における微生物管理(漬物と微生物;発酵漬物 ほか)
by "BOOK database"