食品分野における微生物制御技術の最前線

Author(s)

    • 川崎, 晋 カワサキ, ススム
    • 松村, 吉信 マツムラ, ヨシノブ

Bibliographic Information

食品分野における微生物制御技術の最前線

川崎晋監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2014.12

Other Title

Recent trends of microbial control in food industries

High technology information

Title Transcription

ショクヒン ブンヤ ニオケル ビセイブツ セイギョ ギジュツ ノ サイゼンセン

Available at  / 29 libraries

Note

執筆: 松村吉信ほか

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Details

  • NCID
    BB17959597
  • ISBN
    • 9784781310480
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 252p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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