応用栄養学
Author(s)
Bibliographic Information
応用栄養学
(栄養科学ファウンデーションシリーズ, 2)
朝倉書店, 2015.3
第2版
- Title Transcription
-
オウヨウ エイヨウガク
Access to Electronic Resource 2 items
Available at / 82 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の著者: 小川宣子, 小久保友貴, 多賀昌樹, 辻雅子, 長谷川祐子, 牧野登志子, 三浦綾子, 山本浩範
参考文献: p [172] -173
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 栄養ケア・マネジメント
- 食事摂取基準の科学的根拠
- 成長・発達、加齢(老化)
- 妊娠期
- 授乳期
- 新生児期・乳児期
- 幼児期
- 学童期
- 思春期
- 成人期
- 更年期(閉経期)
- 高齢期
- 運動・スポーツと栄養
- 環境と栄養
by "BOOK database"