食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials

著者

書誌事項

食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials

森山達哉, 穐山浩監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2015.3

タイトル別名

High technology information

タイトル読み

ショクモツ アレルギー ノ ゲンジョウ ト リスク テイゲンカ ショクヒン ソザイ ノ カイハツ = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB18707465
  • ISBN
    • 9784781310572
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    jpn
  • 本文言語コード
    jpn
  • 出版地
    東京
  • ページ数/冊数
    xi, 299p
  • 大きさ
    26cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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