Bibliographic Information

健康調理学

川端晶子, 大羽和子著

学建書院, 2015.2

第5版

Title Transcription

ケンコウ チョウリガク

Available at  / 29 libraries

Note

各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 人間と食べ物
  • 第2章 食べ物のおいしさと生体における役割
  • 第3章 食事設計の基本知識
  • 第4章 調理操作と調理器具
  • 第5章 調理操作と栄養
  • 第6章 食品成分表の理解
  • 第7章 食事バランスガイドと献立作成

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB19062412
  • ISBN
    • 9784762448621
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 262p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top