アントシアニンと食品 : アントシアニン含有食品の加工利用特性と機能性
Author(s)
Bibliographic Information
アントシアニンと食品 : アントシアニン含有食品の加工利用特性と機能性
建帛社, 2015.6
- Other Title
-
Anthocyanins in foods : processing use features and functionalities of anthocyanin-containing foods
- Title Transcription
-
アントシアニン ト ショクヒン : アントシアニン ガンユウ ショクヒン ノ カコウ リヨウ トクセイ ト キノウセイ
Available at / 118 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.5||Ts68110065972
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.5:Ts685010925898
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他のタイトルは標題紙裏による
その他の共著者: 古我匠, 野口治子, 林一也, 綿貫仁美
参考文献: p168-173
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 天然植物色素‐アントシアニン
- 第2章 アントシアニンがわかる化学
- 第3章 アントシアニンの退色と安定性
- 第4章 アントシアニン含有食品
- 第5章 アントシアニンと調理
- 第6章 アントシアニンと加工・貯蔵
- 第7章 アントシアニンは健康を守る
by "BOOK database"