Bibliographic Information

魚介の科学

阿部宏喜編

(食物と健康の科学シリーズ)

朝倉書店, 2015.7

Title Transcription

ギョカイ ノ カガク

Available at  / 201 libraries

Note

文献: 各節末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 魚食文化と健康
  • 2 魚介類の栄養の科学
  • 3 魚介類のおいしさの科学
  • 4 魚介類の健康機能
  • 5 魚介類の調理・加工の科学
  • 6 魚介類の安全の科学

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB19299364
  • ISBN
    • 9784254435511
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 212p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top