Bibliographic Information

給食経営管理論

君羅満, 岩井達, 松崎政三編著 ; 藤原尚子 [ほか] 共著

(Nブックス)

建帛社, 2015.9

第5版

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリロン

Note

その他の共著者: 宮原公子, 藤井恵子, 水野文夫, 名倉秀子, 関千代子

管理栄養士国家試験改定ガイドライン対応

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 給食の概念
  • 第2章 給食経営のマネジメント
  • 第3章 給食における栄養・食事管理
  • 第4章 施設・機器類の管理
  • 第5章 安全・衛生管理
  • 第6章 危機管理
  • 資料

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB19631915
  • ISBN
    • 9784767905518
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 235p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top