給食経営管理論
Author(s)
Bibliographic Information
給食経営管理論
(Nブックス)
建帛社, 2015.9
第5版
- Title Transcription
-
キュウショク ケイエイ カンリロン
Available at / 60 libraries
-
Kobe Shoin Women's University Library / Kobe Shoin Women's College Library
498.5/160/9-B12274969
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の共著者: 宮原公子, 藤井恵子, 水野文夫, 名倉秀子, 関千代子
管理栄養士国家試験改定ガイドライン対応
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 給食の概念
- 第2章 給食経営のマネジメント
- 第3章 給食における栄養・食事管理
- 第4章 施設・機器類の管理
- 第5章 安全・衛生管理
- 第6章 危機管理
- 資料
by "BOOK database"