食品微生物学
Author(s)
Bibliographic Information
食品微生物学
建帛社, 2016.3
改訂
- Other Title
-
改訂食品微生物学
- Title Transcription
-
ショクヒン ビセイブツガク
Available at / 107 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
588.51||Ta43110073916
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の著者: 山本勇, 西瀬弘, 大塚暢幸, 長澤治子, 土居幸雄
参考文献: 各章末
さくいん: p181-186
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 微生物学の歴史と微生物の利用
- 第2章 微生物の種類と性質
- 第3章 微生物の生理
- 第4章 微生物の利用
- 第5章 食品の腐敗と保存および食中毒
- 第6章 微生物のバイオテクノロジー
by "BOOK database"