Bibliographic Information

食品微生物学

高見伸治 [ほか] 共著

建帛社, 2016.3

改訂

Other Title

改訂食品微生物学

Title Transcription

ショクヒン ビセイブツガク

Available at  / 107 libraries

Note

その他の著者: 山本勇, 西瀬弘, 大塚暢幸, 長澤治子, 土居幸雄

参考文献: 各章末

さくいん: p181-186

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 微生物学の歴史と微生物の利用
  • 第2章 微生物の種類と性質
  • 第3章 微生物の生理
  • 第4章 微生物の利用
  • 第5章 食品の腐敗と保存および食中毒
  • 第6章 微生物のバイオテクノロジー

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB21136555
  • ISBN
    • 9784767905655
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 186p, 図版 [1] 枚
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top