健康と食生活
Author(s)
Bibliographic Information
健康と食生活
学文社, 2016.4
新版
- Title Transcription
-
ケンコウ ト ショクセイカツ
Available at / 66 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.5:Y865010967726
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: 各章末
索引: p157-159
その他の著者: 高森恵美子, 小林理恵, 鵜飼光子, 佐川まさの, 新澤祥惠, 布施眞里子, 宮沢栄次, 小島聖子
著者の読みは推定による
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 食生活の意義
- 2 食生活と栄養士
- 3 日本の食生活史
- 4 日本の食様式—食文化と食習慣
- 5 栄養面からみた食生活
- 6 安全面からみた食生活—量的問題
- 7 安全面からみた食生活—質的問題
- 8 健康のための食生活
by "BOOK database"