食品衛生学
Author(s)
Bibliographic Information
食品衛生学
(新スタンダード栄養・食物シリーズ, 8)
東京化学同人, 2016.8
補訂版
- Title Transcription
-
ショクヒン エイセイガク
Available at / 127 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.5/Sh57/8110071461
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.5||Sh69||8 補訂版40016961
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考図書: p[179]
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 食生活と健康リスク
- 第2章 食品衛生関連法規と社会変化
- 第3章 食品と微生物
- 第4章 食中毒と感染症
- 第5章 有害物質による食品汚染
- 第6章 食品添加物
- 第7章 食品と寄生虫
- 第8章 食品と異物・害虫
- 第9章 食品衛生対策
- 付録
by "BOOK database"