脳機能改善食品素材の開発と応用

Author(s)

    • 太田, 明一 オオタ, メイイチ

Bibliographic Information

脳機能改善食品素材の開発と応用

太田明一監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2016.8

Other Title

High technology information

Food Materials for Brain Functional Improvement : Development and Application

Title Transcription

ノウキノウ カイゼン ショクヒン ソザイ ノ カイハツ ト オウヨウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 25 libraries

Note

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 総論(脳のアンチエイジング;大豆栄養の健康長寿への貢献;脳機能に対する栄養と食生活)
  • 第2編 素材(リン脂質、脂肪酸;アミノ酸・ペプチド;植物エキス;その他)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB2223692X
  • ISBN
    • 9784781311746
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 257p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top