脳機能改善食品素材の開発と応用
Author(s)
Bibliographic Information
脳機能改善食品素材の開発と応用
(食品シリーズ)
シーエムシー出版, 2016.8
- Other Title
-
High technology information
Food Materials for Brain Functional Improvement : Development and Application
- Title Transcription
-
ノウキノウ カイゼン ショクヒン ソザイ ノ カイハツ ト オウヨウ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
脳機能改善食品素材の開発と応用
2016.8.
-
脳機能改善食品素材の開発と応用
Available at / 25 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1編 総論(脳のアンチエイジング;大豆栄養の健康長寿への貢献;脳機能に対する栄養と食生活)
- 第2編 素材(リン脂質、脂肪酸;アミノ酸・ペプチド;植物エキス;その他)
by "BOOK database"