Bibliographic Information

食品衛生学

植木幸英, 野村秀一編

(栄養科学シリーズNEXT, . 食べ物と健康, 食品と衛生||タベモノ ト ケンコウ ショクヒン ト エイセイ)

講談社, 2016.9

第4版

Other Title

食べ物と健康食品と衛生

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Available at  / 139 libraries

Note

編集: 講談社サイエンティフィク

参考書とホームページURL: p173

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品衛生学とその目的
  • 2 微生物と食品衛生とのかかわり
  • 3 食品成分の化学的変質
  • 4 食中毒
  • 5 有害物質による食品汚染
  • 6 食品添加物
  • 7 食品の器具と容器包装
  • 8 食品の安全性
  • 9 食品衛生関係法規と食品保健行政
  • 付録1 微生物学概論
  • 付録2 法規

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB22247132
  • ISBN
    • 9784061553897
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 181p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top