和食調味料バイリンガルガイド
Author(s)
Bibliographic Information
和食調味料バイリンガルガイド
(Bilingual guide to Japan)
小学館, 2016.12
- Other Title
-
Washoku seasoning
- Title Transcription
-
ワショク チョウミリョウ バイリンガル ガイド
Available at / 44 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 松田美智子
奥付の責任表示: 松田美智子著
英語併記
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 基本調味料(砂糖;塩;酢 ほか)
- 第2章 薬味(わさび;一味、七味、山椒;ゆず胡椒 ほか)
- 第3章 つゆとたれ(そばつゆ;ざるそば;きざみうどん ほか)
- 第4章 基本調味料でつくる家庭料理(味噌汁;ごはん;かじきまぐろの照り焼き ほか)
- 付録(用語集;おすすめ商品)
by "BOOK database"