Bibliographic Information

和食調味料バイリンガルガイド

鍋島徳恭写真

(Bilingual guide to Japan)

小学館, 2016.12

Other Title

Washoku seasoning

Title Transcription

ワショク チョウミリョウ バイリンガル ガイド

Available at  / 43 libraries

Note

監修: 松田美智子

奥付の責任表示: 松田美智子著

英語併記

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 基本調味料(砂糖;塩;酢 ほか)
  • 第2章 薬味(わさび;一味、七味、山椒;ゆず胡椒 ほか)
  • 第3章 つゆとたれ(そばつゆ;ざるそば;きざみうどん ほか)
  • 第4章 基本調味料でつくる家庭料理(味噌汁;ごはん;かじきまぐろの照り焼き ほか)
  • 付録(用語集;おすすめ商品)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB23032459
  • ISBN
    • 9784093885317
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    125p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top