Bibliographic Information

食品の化学と機能

青柳康夫, 津田孝範編著 ; 伊澤華子 [ほか] 共著

(カレント食べ物と健康, 1)

建帛社, 2017.5

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Title Transcription

ショクヒン ノ カガク ト キノウ

Available at  / 75 libraries

Note

その他の共著: 石井剛志, 岩井邦久, 臼井照幸, 太田千穂, 河合慶親, 長野隆男, 山田邦夫

文献: 章末

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 人間と食品
  • 第2章 食品の分類と食品成分表
  • 第3章 食品の一次機能と化学
  • 第4章 食品の二次機能と化学
  • 第5章 食品の三次機能
  • 第6章 食品の表示と規格・基準

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Details

  • NCID
    BB23894204
  • ISBN
    • 9784767905945
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 202p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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