Bibliographic Information

おいしさの科学とビジネス展開の最前線

都甲潔, 柏柳誠編著

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2017.7

Other Title

High technology information

Forefront of the science of palatability and their business

Title Transcription

オイシサ ノ カガク ト ビジネス テンカイ ノ サイゼンセン

Available at  / 39 libraries

Note

文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • おいしさ基礎編(味覚受容機構;水棲ほ乳類の味覚受容体;味細胞の発生・再生と培養 ほか)
  • おいしさ応用編(味覚センサの開発;嗅覚センサ実現に向けた総合的研究開発;嗅覚ディスプレイの開発 ほか)
  • おいしさビジネス編(味覚センサを用いた味の物差し作り;感性数値化技術を活用した「おいしさの見える化」による島根県産品販売戦略;だしのおいしさの可視化 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB24249376
  • ISBN
    • 9784781312491
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 439p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top