Bibliographic Information

食品衛生学

川添禎浩編

(新食品・栄養科学シリーズ, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ ; 5)

化学同人, 2017.9

新版

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 108 libraries

Note

ガイドライン準拠

参考書、参考情報: p179-180

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品の安全
  • 食品衛生法と関連法規、食品衛生行政、食中毒の発生状況
  • 細菌性食中毒
  • 食品媒介感染症
  • 動物性自然毒食中毒:魚介類の毒
  • 植物性自然毒食中毒
  • 化学性食中毒
  • 真菌中毒症
  • 食品の変質
  • 食品添加物
  • 食品の器具・容器包装、異物、衛生動物
  • 食品汚染物質
  • 食品の毒性学

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB24511300
  • ISBN
    • 9784759816440
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    xii, 194p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top