Bibliographic Information

血流改善成分の開発と応用

大澤俊彦監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2018.7

Other Title

Development and applications of natural ingredients that improve blood flow

High technology information

Title Transcription

ケツリュウ カイゼン セイブン ノ カイハツ ト オウヨウ

Available at  / 12 libraries

Note

文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 総論(血流障害の原因;血流障害と心血管疾患;血流障害と脳機能 ほか)
  • 第2編 血流評価法(レーザドップラー法;MCFAN(Micro channel array flow analyzer);血管内皮機能測定法FMD(Flow‐Mediated Dilatation) ほか)
  • 第3編 血流改善素材・成分(水抽出型(膜濃縮)カシスポリフェノール(AC10);黒大豆ポリフェノール;アスタキサンチン ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB27273468
  • ISBN
    • 9784781313412
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 231p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top