血流改善成分の開発と応用
Author(s)
Bibliographic Information
血流改善成分の開発と応用
(食品シリーズ)
シーエムシー出版, 2018.7
- Other Title
-
Development and applications of natural ingredients that improve blood flow
High technology information
- Title Transcription
-
ケツリュウ カイゼン セイブン ノ カイハツ ト オウヨウ
Available at / 12 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1編 総論(血流障害の原因;血流障害と心血管疾患;血流障害と脳機能 ほか)
- 第2編 血流評価法(レーザドップラー法;MCFAN(Micro channel array flow analyzer);血管内皮機能測定法FMD(Flow‐Mediated Dilatation) ほか)
- 第3編 血流改善素材・成分(水抽出型(膜濃縮)カシスポリフェノール(AC10);黒大豆ポリフェノール;アスタキサンチン ほか)
by "BOOK database"