Bibliographic Information

食品衛生学

一色賢司編

(新スタンダード栄養・食物シリーズ, 8)

東京化学同人, 2019.3

第2版

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Note

参考図書: p[188]

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食生活と健康リスク
  • 2 食品衛生関連法規と社会変化
  • 3 食品と微生物
  • 4 食中毒と感染症
  • 5 有害物質による食品汚染
  • 6 食品添加物
  • 7 食品と寄生虫
  • 8 食品と異物・害虫
  • 9 食品衛生対策
  • 付録

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB27945191
  • ISBN
    • 9784807916801
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 233p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top