Bibliographic Information

フードシステムの経済学

時子山ひろみ, 荏開津典生, 中嶋康博著

医歯薬出版, 2019.2

第6版

Other Title

Food system, food economics

An introduction to food economics

Fuudoshisutemu-no keizaigaku

Title Transcription

フード システム ノ ケイザイガク

Available at  / 202 libraries

Note

欧文標題・ローマ字標題は標題紙裏による

参考文献: p193

主な統計資料: p194

索引: p195-198

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • Introduction フードシステム
  • 1 食料経済の理論
  • 2 食生活の成熟
  • 3 食料消費パターンの変化
  • 4 家族の変化と食生活
  • 5 食料の安全保障と自給率
  • 6 食品工業の構造
  • 7 食品流通業の革新
  • 8 外食・中食の成長
  • 9 世界の人口と食料
  • 10 食生活と政府の役割

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB27950872
  • ISBN
    • 9784263707401
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 198p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top