Bibliographic Information

調理学実習 : 食べ物と健康, 給食の運営

大谷貴美子 [ほか] 編

(栄養科学シリーズNEXT)

講談社, 2019.4

第2版

Other Title

食べ物と健康, 給食の運営調理学実習

食べ物と健康給食の運営調理学実習

調理学実習 : 食べ物と健康給食の運営

Title Transcription

チョウリガク ジッシュウ : タベモノ ト ケンコウ キュウショク ノ ウンエイ

Available at  / 86 libraries

Note

その他の編者: 饗庭照美, 松井元子, 村元由佳利

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB28100228
  • ISBN
    • 9784065140956
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 183p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top