茶ポリフェノールの生理機能と応用展開

Bibliographic Information

茶ポリフェノールの生理機能と応用展開

立花宏文監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2019.9

Other Title

High technology information

Physiological function and application development of tea polyphenols

Title Transcription

チャ ポリフェノール ノ セイリ キノウ ト オウヨウ テンカイ

Available at  / 35 libraries

Note

奥付・背に「T1126」とあり

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 緑茶ポリフェノール(基礎;機能;応用・製品編)
  • 第2編 紅茶ポリフェノール(紅茶ポリフェノールの生成機構;紅茶テアフラビン類の機能性と物理化学的性質に関する構造活性相関;紅茶のインフルエンザウイルスに対する感染伝播阻止効果;紅茶ポリフェノールによる予防医学;紅茶テアフラビンのメタボリックシンドローム予防効果;紅茶由来高分子ポリフェノールMAFによる筋持久力強化および筋肥大促進機構;テアフラビンによる骨粗鬆症治療—ケミカルエピジェネティクスのアプローチの活用)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB28976055
  • ISBN
    • 9784781314334
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 238p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top