Bibliographic Information

食品加工学

宮尾茂雄, 北尾悟編著 ; 稲垣秀一郎 [ほか] 共著

(Nブックス)

建帛社, 2019.11

4訂

Other Title

四訂食品加工学

Title Transcription

ショクヒン カコウガク

Available at  / 94 libraries

Note

その他の著者: 亀村典生, 白井睦子, 菅原龍幸, 谷岡由梨, 津久井学, 當房浩一, 中島肇, 野口智弘, 翠川美穂

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB29209754
  • ISBN
    • 9784767906447
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 225p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top