大量調理 : 品質管理と調理の実際

Author(s)

Bibliographic Information

大量調理 : 品質管理と調理の実際

殿塚婦美子編集 ; 殿塚婦美子 [ほか] 執筆

学建書院, 2020.1

改訂新版第5版

Title Transcription

タイリョウ チョウリ : ヒンシツ カンリ ト チョウリ ノ ジッサイ

Available at  / 59 libraries

Note

その他の執筆: 三好恵子, 笹島道雄, 山部秀子, 辻ひろみ, 堀端 薫, 吉永和美, 榎本真理, 奥田静男, 長田早苗

文献: p287-289

Details

  • NCID
    BB30334425
  • ISBN
    • 9784762428722
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 289p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top