世界の食文化百科事典
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世界の食文化百科事典
丸善出版, 2021.1
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セカイ ノ ショクブンカ ヒャッカ ジテン
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世界の食文化百科事典
2021.1.
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世界の食文化百科事典
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Graduate School of Asian and African Area Studies, Kyoto Universityアフリカ専攻
R||383.8||Nob200040124183
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University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
383.8:N915011273140
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Library, Institute of Developing Economies, Japan External Trade Organization図
G||633||S221989827
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Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
R383.8||Nob||029577310000624825
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編集委員: 飯田卓, 卯田宗平, 梅﨑昌裕, 大澤由実, 樫永真佐夫, 菅瀬晶子, 中嶋康博
編集協力: 国立民族学博物館
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