食品学各論
Author(s)
Bibliographic Information
食品学各論
(栄養科学シリーズNEXT, . 食べ物と健康,
講談社, 2021.3
第4版
- Title Transcription
-
ショクヒンガク カクロン
Related Bibliography 1 items
-
-
食品学各論 / 小西洋太郎 [ほか] 編
BC06362818
-
食品学各論 / 小西洋太郎 [ほか] 編
Available at / 102 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.508||E39||4版40024907
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の編者: 辻英明, 渡邊浩幸, 細谷圭助
編集: 講談社サイエンティフィク
日本食品標準成分表2020年版(八訂)準拠
参考書: p169
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 序
- 2 植物性食品
- 3 動物性食品
- 4 調味料・香辛料・嗜好飲料
- 5 油脂食品
- 6 発酵食品(微生物利用食品)
- 7 調理加工食品
- 8 食品の表示
by "BOOK database"