Bibliographic Information

給食経営管理論実習 : 給食の運営の実際と給食経営管理の総合的理解

市川陽子, 神田知子, 朝見祐也編

(管理栄養士養成のための栄養学教育モデル・コア・カリキュラム準拠, 第12巻)

医歯薬出版, 2021.3

Other Title

Based on the model core curriculum for registered dietitian course in Japan-applied nutrition

Based on the nutritional science education model core curriculum for training of registered dietitians practice in food service management

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリロン ジッシュウ : キュウショク ノ ウンエイ ノ ジッサイ ト キュウショク ケイエイ カンリ ノ ソウゴウテキ リカイ

Available at  / 75 libraries

Note

その他のタイトルは標題紙裏による

その他のタイトル「Based on the nutritional science education model core curriculum for training of registered dietitians practice in food service management」は第1版第2刷(2022.1)の標題紙裏による

監修: 日本栄養改善学会

参考文献: p103-104

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 「給食の運営」実習への展開
  • 2 計画(plan)
  • 3 実施(do)
  • 4 評価(check)・改善(act)
  • 5 「給食の運営」実習の総合評価
  • 6 「給食経営管理の総合的理解」—事業所給食を想定した給食の経営管理

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC06495334
  • ISBN
    • 9784263720394
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 104p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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