給食経営管理論実習 : 給食の運営の実際と給食経営管理の総合的理解
Author(s)
Bibliographic Information
給食経営管理論実習 : 給食の運営の実際と給食経営管理の総合的理解
(管理栄養士養成のための栄養学教育モデル・コア・カリキュラム準拠, 第12巻)
医歯薬出版, 2021.3
- Other Title
-
Based on the model core curriculum for registered dietitian course in Japan-applied nutrition
Based on the nutritional science education model core curriculum for training of registered dietitians practice in food service management
- Title Transcription
-
キュウショク ケイエイ カンリロン ジッシュウ : キュウショク ノ ウンエイ ノ ジッサイ ト キュウショク ケイエイ カンリ ノ ソウゴウテキ リカイ
Available at / 75 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.55||Ka58||1240027558
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他のタイトルは標題紙裏による
その他のタイトル「Based on the nutritional science education model core curriculum for training of registered dietitians practice in food service management」は第1版第2刷(2022.1)の標題紙裏による
監修: 日本栄養改善学会
参考文献: p103-104
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 「給食の運営」実習への展開
- 2 計画(plan)
- 3 実施(do)
- 4 評価(check)・改善(act)
- 5 「給食の運営」実習の総合評価
- 6 「給食経営管理の総合的理解」—事業所給食を想定した給食の経営管理
by "BOOK database"