Bibliographic Information

食品の成分と機能

日本フードスペシャリスト協会編

(食物学 / 日本フードスペシャリスト協会編, 1)

建帛社, 2021.3

第2版

Other Title

Food specialist

Title Transcription

ショクヒン ノ セイブン ト キノウ

Available at  / 62 libraries

Note

主要参考文献: p231

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品の分類と食品成分表
  • 2 食品成分の構造と機能の基礎
  • 3 食品酵素の分類と性質
  • 4 色・香り・味の分類と性質
  • 5 食品成分の変化
  • 6 食品機能

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  • 食物学

    日本フードスペシャリスト協会編

    建帛社

Details

  • NCID
    BC06500423
  • ISBN
    • 9784767907031
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 237p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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