Food anatomy食の解剖図鑑 : 世界の「食べる」をのぞいてみよう

Bibliographic Information

Food anatomy食の解剖図鑑 : 世界の「食べる」をのぞいてみよう

ジュリア・ロスマン文・絵 ; 神崎朗子訳

大和書房, 2021.10

Other Title

Food anatomy : the curious parts & pieces of our edible world

Food anatomy (フード・アナトミー) 食の解剖図鑑 : 世界の食べるをのぞいてみよう

フード・アナトミー食の解剖図鑑

Title Transcription

Food anatomy ショク ノ カイボウ ズカン : セカイ ノ「タベル」オ ノゾイテ ミヨウ

Available at  / 82 libraries

Note

協力: レイチェル・ウォートン

Description and Table of Contents

Description

世界の食べ物に関する歴史やエピソードを魅力的なイラストと語り口で紹介。

Table of Contents

  • 1 思考の糧
  • 2 果物や野菜を食べよう
  • 3 穀物のこぼれ話
  • 4 お肉と魚と卵の話
  • 5 魅力的な乳製品
  • 6 ストリート・フード
  • 7 風味を引き立てる調味料
  • 8 乾杯!
  • 9 甘いもの大好き

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC10772198
  • ISBN
    • 9784479393726
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    221p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top