野菜のおかず : 春から夏
Author(s)
Bibliographic Information
野菜のおかず : 春から夏
(全集伝え継ぐ日本の家庭料理 / 日本調理科学会企画・編集, [9])
農山漁村文化協会, 2021.12
- Title Transcription
-
ヤサイ ノ オカズ : ハル カラ ナツ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
野菜のおかず 春から夏
2021.12.
-
野菜のおかず 春から夏
Available at / 138 libraries
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
596.21||Nih||9310000631131
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
シリーズ番号はカバーそでによる
Description and Table of Contents
Table of Contents
- たけのこ・ふき(根曲がり竹の炒め煮(青森県);山菜のかやき(秋田県) ほか)
- 山菜いろいろ(みずの水もの(青森県);行者にんにくの卵とじ(北海道) ほか)
- わけぎ・葉物(はたまの酢味噌和え(宮城県);ねぎぬた(神奈川県) ほか)
- なす・うり類・さや豆・豆(なすのしそ巻き(青森県);野菜味噌(北海道) ほか)
- ずいき・りゅうきゅう(ずいきの甘酢漬け(埼玉県);ずきがし(徳島県) ほか)
by "BOOK database"