いも・豆・海藻のおかず
Author(s)
Bibliographic Information
いも・豆・海藻のおかず
(全集伝え継ぐ日本の家庭料理 / 日本調理科学会企画・編集, [11])
農山漁村文化協会, 2021.12
- Other Title
-
いも豆海藻のおかず
- Title Transcription
-
イモ・マメ・カイソウ ノ オカズ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
いも・豆・海藻のおかず
2021.12.
-
いも・豆・海藻のおかず
Available at / 141 libraries
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
596.21||Nih||11310000631133
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
シリーズ番号はカバーそでによる
Description and Table of Contents
Table of Contents
- いも(いもすりだんご汁(青森県);味噌かんぷら(福島県) ほか)
- 豆(昆布と大豆の煮物(北海道);ピリ辛大豆(北海道) ほか)
- 海藻(卵寒天(秋田県);えご(秋田県) ほか)
- こんにゃく(刺身こんにゃく(群馬県);こんにゃくの白和え(群馬県) ほか)
by "BOOK database"