四季の行事食
Author(s)
Bibliographic Information
四季の行事食
(全集伝え継ぐ日本の家庭料理 / 日本調理科学会企画・編集, [16])
農山漁村文化協会, 2021.12
- Other Title
-
四季の行事食
- Title Transcription
-
シキ ノ ギョウジショク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
四季の行事食
2021.12.
-
四季の行事食
Available at / 148 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
596.21:N71:165011338521
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
596.21||Nih||16310000631138
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
シリーズ番号はカバーそでによる
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 新春・初午・旧正月(だんごばら(山梨県・小正月);松の内がゆ(東京都・七草) ほか)
- 春から夏(おいり(鳥取県・ひな祭り);からすみ(岐阜県・ひな祭り) ほか)
- 秋から冬(昆布巻き(福井県・秋祭り);貝のひも煮(山梨県・安産祭り) ほか)
- 冠婚葬祭(干し魚入りの煮しめ(岩手県);しめ豆腐(群馬県) ほか)
by "BOOK database"