給食の運営管理論 : 計画と実務

Author(s)

Bibliographic Information

給食の運営管理論 : 計画と実務

芦川修貮, 服部富子編著 ; 伊澤正利 [ほか] 著

(エスカベーシック)

同文書院, 2022.3

改定新版

Title Transcription

キュウショク ノ ウンエイ カンリロン : ケイカク ト ジツム

Available at  / 29 libraries

Note

その他の著者: 金子裕美子, 須永将広, 田中寛, 登坂三紀夫, 永井豊, 野原健吾, 藤井茂, 藤井駿吾, 矢ヶ崎栄作

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 給食の概念
  • 2 給食の栄養・食事管理
  • 3 給食の品質・生産(調理作業)・提供管理
  • 4 給食の安全・衛生管理
  • 5 給食の施設・設備管理
  • 6 給食の運営組織・人事管理
  • 7 給食の会計・原価管理
  • 8 給食の事務管理
  • 9 特定給食施設種別の詳細

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC1427947X
  • ISBN
    • 9784810315189
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 262p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top