おいしさの科学とフードテック最前線

Bibliographic Information

おいしさの科学とフードテック最前線

都甲潔監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2022.8

Other Title

おいしさの科学とビジネス展開の最前線

Forefront of the science of palatability and food tech

High technology information

Title Transcription

オイシサ ノ カガク ト フード テック サイゼンセン

Available at  / 24 libraries

Note

奥付・背に 「T1215」 とあり

『おいしさの科学とビジネス展開の最前線』 (2017年刊) の続編

文献: 各章末

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Details

  • NCID
    BC16415182
  • ISBN
    • 9784781316758
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    5, xii, 435p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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