栄養素の通になる : 食品成分最新ガイド
Author(s)
Bibliographic Information
栄養素の通になる : 食品成分最新ガイド
女子栄養大学出版部, 2022.8
第5版
- Title Transcription
-
エイヨウソ ノ ツウ ニ ナル : ショクヒン セイブン サイシン ガイド
Access to Electronic Resource 2 items
-
-
栄養素の通になる : 食品成分最新ガイド
2022.8.
-
栄養素の通になる : 食品成分最新ガイド
Available at / 126 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55/U44110089345
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.55||U44||5版40028201
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
「日本人の食事摂取基準2020年版」「日本食品標準成分表2020年版(八訂)」対応
参考文献: p261
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1章 エネルギーの通になる(エネルギー)
- 2章 エネルギー産生栄養素—三大栄養素の通になる(三大栄養素;たんぱく質 ほか)
- 3章 ビタミンの通になる(ビタミン;ビタミンB群 ほか)
- 4章 ミネラルの通になる(ミネラル;ナトリウム ほか)
by "BOOK database"