Bibliographic Information

発酵醸造学

北本勝ひこ編

(朝倉農学大系 / 大杉立, 堤伸浩 [監修], 5)

朝倉書店, 2022.11

Title Transcription

ハッコウ ジョウゾウガク

Available at  / 108 libraries

Note

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 総論(発酵学の成立;蒸留酒の登場 ほか)
  • 第2章 酒類(日本酒;ワイン ほか)
  • 第3章 発酵調味料(醤油;和噌 ほか)
  • 第4章 その他の発酵食品(納豆;寺納豆 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC17323501
  • ISBN
    • 9784254405750
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 283p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top