The art and science of sushi : a comprehensive guide to ingredients, techniques and equipment
著者
書誌事項
The art and science of sushi : a comprehensive guide to ingredients, techniques and equipment
Tuttle Pub., 2022
- タイトル別名
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すしのサイエンス = The Science of SUSHI : おいしさを作り出す理論と技術が見える
Sushi no science
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注記
English translation published by Seibundo shinkosha publishing 2020
内容説明・目次
内容説明
『すしのサイエンス』(誠文堂新光社刊)英訳版。江戸前寿司の握り方を解説、紹介。
目次
- INTRODUCTION(A Brief history of Sushi;Sushi Toppings ほか)
- 1 THE SCIENCE OF SUSHI(PART 1):SEAFOOD&HOW TO PREPARE IT(The Japanese Kitchen Knife;Single‐edged Knives ほか)
- 2 THE SCIENCE OF SUSHI(PART 2):RICE,VINEGAR&OTHER INGREDIENTS(Rice;Types of Vinegar ほか)
- 3 THE ART OF SUSHI:SHAPING,SLICING&PRESENTATION(Shaping the Sushi;A Sushi Chef’s Counter ほか)
「BOOKデータベース」 より