Bibliographic Information

食品物性とテクスチャー

小林三智子, 神山かおる編著

建帛社, 2022.11

Other Title

Food physical properties and texture

Title Transcription

ショクヒン ブッセイ ト テクスチャー

Available at  / 101 libraries

Note

引用文献, 参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品物性の基礎
  • 第2章 食品のレオロジー
  • 第3章 食品のテクスチャー
  • 第4章 ゾル状食品の物性
  • 第5章 ゲル状食品の物性
  • 第6章 油脂を多く含む食品の物性
  • 第7章 植物性食品の物性
  • 第8章 動物性食品の物性
  • 第9章 多孔質食品の物性
  • 第10章 ライフステージと食品物性
  • 終章 これからの食品の物性

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC18441070
  • ISBN
    • 9784767962160
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 227p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top