Bibliographic Information

応用栄養学

多賀昌樹 [ほか] 著

(サクセス管理栄養士・栄養士養成講座 / 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会監修)

第一出版, 2022.11

第7版

Title Transcription

オウヨウ エイヨウガク

Available at  / 43 libraries

Note

その他の著者: 山田哲雄, 勝間田真一, 佐藤七枝

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 栄養ケア・マネジメント
  • 2 食事摂取基準の基礎的理解
  • 3 成長、発達、加齢
  • 4 妊娠期、授乳期
  • 5 新生児期、乳児期
  • 6 成長期(幼児期、学童期、思春期)
  • 7 成人期
  • 8 高齢期
  • 9 運動・スポーツと栄養
  • 10 環境と栄養
  • 参考表:日本人の食事摂取基準(2020年版)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC18442572
  • ISBN
    • 9784804114552
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 196p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top