ヨーグルト : その基礎科学および技術、製造と調製法

Bibliographic Information

ヨーグルト : その基礎科学および技術、製造と調製法

J.Lj. Rašić, J.A. Kurmann著 ; 相内雅治[ほか]訳

(発酵乳製品, 第1巻)

雪印乳業技術研究会, 1980.9

Other Title

Yoghurt : Scientific Grounds, Technology, Manufacture and Preparations

Yoghurt : その基礎科学および技術、製造と調整法

Yoghurt = ヨーグルト

Title Transcription

ヨーグルト : ソノ キソ カガク オヨビ ギジュツ セイゾウ ト チョウセイホウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD05171210
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    [東京]
  • Pages/Volumes
    xii, 397p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top