Bibliographic Information

そばの科学

池田清和編

(食物と健康の科学シリーズ)

朝倉書店, 2024.6

Title Transcription

ソバ ノ カガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 77 libraries

Note

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 そば利用の歴史と食文化
  • 2 そばの植物学
  • 3 そばの栄養学
  • 4 そばのおいしさの科学
  • 5 ダッタン種そばとその特性
  • 6 世界的伝統食品としてのそば食品の利用加工
  • 7 未来社会におけるそば活用の展望

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD07301237
  • ISBN
    • 9784254435566
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 165p, 図版 [4] p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top