そばの科学
Author(s)
Bibliographic Information
そばの科学
(食物と健康の科学シリーズ)
朝倉書店, 2024.6
- Title Transcription
-
ソバ ノ カガク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
そばの科学
2024.6.
-
そばの科学
Available at / 77 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
616.66/I32110093279
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 そば利用の歴史と食文化
- 2 そばの植物学
- 3 そばの栄養学
- 4 そばのおいしさの科学
- 5 ダッタン種そばとその特性
- 6 世界的伝統食品としてのそば食品の利用加工
- 7 未来社会におけるそば活用の展望
by "BOOK database"