サンダー・キャッツの発酵の旅 : 世界中を旅して見つけたレシピ、技術、そして伝統
Author(s)
Bibliographic Information
サンダー・キャッツの発酵の旅 : 世界中を旅して見つけたレシピ、技術、そして伝統
(Make: Japan books)
オライリー・ジャパン , オーム社 (発売), 2024.6
- Other Title
-
Sandor Katz's fermentation journeys : recipes, techniques, and traditions from around the world
サンダーキャッツの発酵の旅 : 世界中を旅して見つけたレシピ技術そして伝統
発酵の旅 : サンダー・キャッツの : 世界中を旅して見つけたレシピ、技術、そして伝統
- Title Transcription
-
サンダー・キャッツ ノ ハッコウ ノ タビ : セカイジュウ オ タビシテ ミツケタ レシピ、ギジュツ、ソシテ デントウ
Available at / 97 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
588.51/Ka88110093815
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588.51:Ka885011604310
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
原著(O'Reilly, c2021)の翻訳
原注: p317
索引: p319-[320]
Description and Table of Contents
Description
発酵の冒険への招待状。ロングセラー『発酵の技法』の著者による一冊。アジア、ヨーロッパ、中南米、そして北極圏まで、各地の食材を最大限活かすための伝統の技術と、それを伝える人々の情熱を、ユニークな発酵食品の味わいと共に伝える。50以上のレシピと多数の記録写真を掲載。
Table of Contents
- 1章 糠
- 2章 野菜
- 3章 穀物とイモ類
- 4章 カビを育てる
- 5章 豆類と種子
- 6章 ミルク
- 7章 肉と魚
by "BOOK database"